Yhteisötalo Messin käyttövuorot ovat haettavissa

Julkaistu 02.05.2021

Yhteisötalo Messin käyttövuoroja A- ja B-taloihin toimintakaudelle 2021–2022 voi hakea 3.5. lähtien. Hakuaikaa on 31. toukokuuta asti. Päätökset käyttövuoroista tehdään 9.7. mennessä ja syksyn vuorot alkavat aikaisintaan 1.9.

Saapuneet hakemukset käsitellään yhtä aikaa ja kaikille tiloja hakeneille pyritään saamaan käyttövuoro. Haussa täyttämättä jääneitä vakio- tai kertavuoroja voi hakea myös ympäri vuoden ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Rekisteröitymis- ja  kirjautumislinkit sähköiseen tilanvarausjärjestelmä Timmiin sekä ohjeet sen käyttöön löytyvät Kotkan kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.kotka.fi/…/timmi-tilavarausjarjestelman-ohjeet/ .

Jos haluaa muuttaa tai perua hakemaansa vuoroa, onnistuu se laittamalla sähköpostia osoitteeseen messi@kotka.fi