Laivakoira Vellu ja Hanna Hauki päätyivät seikkailemaan yhdessä videolle

Julkaistu 31.05.2021

Merikeskus Vellamon maskotti Laivakoira Vellu ja Akvaariotalo Maretariumin maskotti Hanna Hauki seikkailevat videolla ensimmäistä kertaa yhdessä. Lapsiperheille ja kaikille lapsenmielisille suunnatuissa videoissa tarjotaan ideoita kivaan kesätekemiseen Kotkassa.

Idea useamman videon sarjaan lähti Kotka-konsernin kulttuuritoimijoiden viestinnän tekijöiltä.

Pohdimme, miten me Kotkan kulttuuritoimijat yhdessä voisimme ilahduttaa lapsia, kun koronarajoitusten takia moni, etenkään koululaistyhmät, eivät ole päässeet vierailulle Kotkan hienoihin ja monipuolisiin kohteisiin. Videoilla tulee paljon vinkkejä, mitä voi tehdä ja nähdä ulkona”, kertoo Maretariumin toimitusjohtaja Sari Saukkonen.

Ensimmäisessä videossa Hanna kutsuu Vellun vieraaksi Maretariumiin ja kalaisissa tunnelmissa käydään myös Sapokan vesipuistossa. Videosarjan toisessa kesäkuun aikana julkaistavassa osassa Hanna vierailee Vellun luona Vellamossa. Myöhemmin kuvattavissa ja julkaistavissa jaksoissa ollaan muun muassa jännissä tunnelmissa teatterissa ja tutustutaan Kymi Sinfoniettaan.

Videoiden suunnittelu ja toteutus on tehty kulttuuritoimijoiden omin voimin. Mukana ovat Maretarium, Vellamo, Kotkan Kaupunginteatteri, Kymi Sinfonietta sekä Kotkan kaupungin viestintäyksikkö.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.