Yleinen sauna Kantasatamaan (ID #152)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Kaupungin tulisi kaavoittaa paikka yleiselle saunalle Kantasatamasta. Saunasta tulisi päästä uimaan. Kaupunki voisi vuokrata kaavoittamansa alueen halukkaalle yrittäjälle rakennettuaan muodostettavalle kiinteistölle tarvittavan kunnallistekniikan ja liikenneyhteydet.

IDEAN HYÖDYT

Yleiset saunat tekevät uutta tulemistaan. Yleinen sauna, josta olisi ympärivuotinen uintimahdollisuus, keskellä kaupunkia palvelisi paitsi turisteja myös matkailijoita.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tavoitteen tulisi olla se, että maanvuokraajiksi löytyy yksityinen yrittäjä, kun paikka on kaavoitettu ja infrastruktuuri saatu valmiiksi.

IDEAN JÄTTI: Panu Karhu

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Idean ei tarvitse edetä osallistuvan budjetoinnin kautta, sillä Kantasatamaan on jo suunnitteilla yleinen sauna. Myös kustannukset ylittäisivät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue).