Taukopaikka suositun pyöräilyreitin varrelle Pernoon riippusillalle (ID #122)

Julkaistu 01.04.2021

JATKOON 

Pernoon riippusillan kautta kulkee hyvin suosittu pyöräilyreitti. Riippusillalle päästääkseen on sekä Pernoon että Laajakosken puolella ajettava useita kilometrejä autotiellä. Tämä vaatii erityistä tarkkuutta ja liikenteen seuraamista. Lepopaikka voisi olla tarpeen. Riippusillan läheisyydessä voisi olla jonkinlainen taukopaikka, vähintään kiinteä pöytä istuimineen.

IDEAN HYÖDYT

Pyöräily on lisännyt suosiotaan. Pernoon riippusilta on hyvin saavutettavissa Kotkasta käsin myös lapsiperheille. Ajaminen maantien varrella vaatii kuitenkin keskittymisen. Kaikkia pyöräilijöitä, ja etenkin lapsiperheitä, palvelisi taukopaikka riippusillan läheisyydessä. Pyöräily ja liikunnan harrastaminen on aina hyväksi.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kenties alueella toimivat kyläyhdistykset tai kotkalaiset urheiluseurat.

IDEAN JÄTTI: Sanna Saikkonen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Ideaa käsitellään ja kehitetään Länsi-Kotkan verkkotyöpajassa, joka on maanantaina 10.5. klo 17-19 (Teams).