Suojatie Karhuvuoren koulun ja kaupan välille (ID #120)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Suojatie välille Karhuvuoren yläaste-S-market. Siinä oli ennen semmoinen, mutta uuden koulun rakentamisen jälkeen poistui. Kaikki, siis ihan kaikki, siitä kohtaa kuitenkin kauppaan kävelevät ja äkkijarrutuksia sekä läheltä piti -tilanteita tapahtuu.

IDEAN HYÖDYT

Turvallisempi kaikille, koska autoilijat osaisivat varautua siihen, että tästä kohtaa ihmiset ylittävät katua.

IDEAN JÄTTI: Nico Malin

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Liikenneturvallisuuden parantaminen kuuluu kaupungin normaaliin toimintaan, eikä siksi kuulu osallistuvan budjetoinnin piiriin. Liikenneturvallisuuteen liittyvät kehitysehdotukset voi antaa palautejärjestelmän kautta (https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/palaute/), ja niitä käsitellään säännöllisin väliajoin. Saimme osallistuvan budjetoinnin kautta arvokasta tietoa paikoista, joiden liikenneturvallisuutta toivotaan parannettavan. Kokoamme ja välitämme tiedot eteenpäin.