Sairaalalle toinen kahvila (ID #175)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Sairaalalla tulisi olla toinen kahvila, jotta olisi valinnanvaraa potilailla ja omaisilla. Kahvila voisi olla jopa ulkona sairaalapuiston vieressä, jotta tulisi samalla käytyä ulkona. Sinne pitäisi tietysti päästä myös sisäkautta. Kahvilassa tulisi olla terveellistä tarjottavaa kuten smoothieita ja laadukkaita leipiä ja ruokaa. Lisäksi kahvilan tulisi olla viihtyisä.

IDEAN HYÖDYT

Uusi laadukasta ruokaa ja leivonnaisia tarjoileva viihtyisä kahvila olisi ilo potilaille ja omaisille ja tukisi hyvinvointia.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa tämän budjetin yhteydessä, koska alue on Kymsoten omistuksessa, ja he hoitavat itsenäisesti alueen kehittämistä sekä rakentamista. Välitämme palautteen eteenpäin idean jättäjän luvalla.