Roskiksia kävelyreiteille (ID #129)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Esim. Mussalontieltä ja joenrannassa olevalta tieltä puuttuu roskikset. Ei huvita kerätä koirankakkoja, kun niitä pusseja ei saa dumpattua minnekään.

IDEAN HYÖDYT

Vähemmän kakkaa kaduilla, joten vähemmän valitusta ja toivottavasti vähemmän myrkyttäjiä.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Roskisten käyttöön voivat osallistua kaikki ulkoilijat.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Osallistuvassa budjetoinnissa on haettu konkreettisia ideoita alueiden kehittämiseen ja olennaisena osana on asukkaiden osallistuminen ideoiden toteuttamiseen. Yleiset kunnossapitoon liittyvät asiat ovat kaupungin normaalia toimintaa,ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Pöydät, penkit, roskikset ja kyltitykset ovat samaa palvelukokonaisuutta, jota rakennetaan hallitusti ja kootusti eikä niitä voida lähteä rakentamaan yksittäin ilman koko kokonaisuuden arviointia. Näiden kunnossapito on myös kaupungin normaalia toimintaa.