Opastekylttejä Hovinsaarelle (ID #224)

Julkaistu 15.04.2021

JATKOON 

Kiinnitetään historiallisesti kiinnostavien rakennusten seinään kyltti, jossa on ko. rakennuksen nimi (jos sellainen käytössä) sekä rakennusvuosi. Esimerkkejä rakennuksista: * Hagmanin talo, Kotkantie 3 ’ Ensimmäinen pistetalo, Ruununmaankatu, 1950 ’ Apteekkitalo/Pankkitalo, Ruununmaankatu 5, 1939 Kiinnostavien rakennusten selvitystyö on vielä kesken.

IDEAN HYÖDYT

Kotkantiellä on Kotkan kaupungin sijoittamana uusi opastetaulu, joka kertoo Hovinsaaren, sahan ja rannan historiasta. Talojen seiniin kiinnitetyt opasteet kertoisivat lisää Hovinsaaren historiasta ja toimisivat kaupunkilaisille ja turisteille opastetauluina kävelykierroksilla. Hovinsaaren historia alkaa jo ennen kuin Kotkan kaupunki on perustettu.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Hovinsaari-seuran kotisivuille tiedot, missä taloissa ja osoitteissa kyltit ovat ja tietoa lyhyesti talojen historiasta.

IDEAN JÄTTI: Hovinsaari-seura ry

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Ideaa tarkennetaan ja toteuttamisen mahdollisuutta pohditaan Kotkansaaren ja Hovinsaaren verkkotyöpajassa, joka on torstaina 6.5. klo 17-19 (Teams).