Nuotiopaikka Räskin/Karhuvuoren kuntoradan varrelle (ID #126)

Julkaistu 01.04.2021

JATKOON 

Länsi-Kotkassa ei juuri ole laavuja/nuotiopaikkoja/retkipaikkoja. Karhuvuoren kuntoradan varrelle, Räskin tien läheisyyteen, voisi tehdä nuotiopaikan. Voimalinjojen läheisyydessä on hiekkatie, jonka kautta nuotiopaikalle/laavulle voisi olla esteetön kulku (vähintään sulanmaan aikana).

IDEAN HYÖDYT

Korona-aika on entisestään lisännyt laavujen/retkipaikkojen/nuotiopaikkojen suosiota. Räskin alueella on paljon ulkoilijoita. Palvelisi kesällä kävelijöitä ja talvella hiihtäjiä. Jos sijainti Räskin tien läheisyydessä, niin laavu voisi kenties olla esteetön.

IDEAN JÄTTI: Sanna Saikkonen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Osallistuvan budjetin alueellinen määräraha (15 000 euroa/alue) ei kata laavua tai muuta suurempaa rakennelmaa, mutta jokin luonnollisempi nuotiopaikka voisi olla mahdollinen. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää vielä rajaamista, tarkentamista ja kehittämistä työpajassa. Ideaa käsitellään Länsi-Kotkan verkkotyöpajassa, joka on maanantaina 10.5. klo 17-19 (Teams).