Muuri-istutuksen kunnostus (ID #291)

Julkaistu 22.04.2021

JATKOON, EI ETENE ÄÄNESTYKSEEN 

Korkeakosken päiväkodin vierustalla on kaunis kivimuuri. Istutusalue kuitenkin kasvaa nurmikkoa ja jotain villiruusua tms. Ideani on, että tuo istutusalue kunnostettaisi.

IDEAN HYÖDYT

Kaunis istutusalue toisi iloa Laajakosken ja Veikkolan asukkaille sekä kaikille lapsia päiväkotiin ja kouluun vieville vanhemmille sekä tietysti koulun oppilaille ja erityisesti päiväkodin lapsille ja henkilökunnalle, jotka saisivat pihalta ihastella istutuksia. Korkeakosken koulun alue on nyt niin siistinä, joten harmittaa, että tuo koulu- ja päiväkotialueen ”käyntikortti” on epämääräisessä kunnossa.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Päiväkodin lapset ja henkilökunta olisivat varmasti mielellään mukana istutusalueen suunnittelussa.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Tämä idea on edennyt jatkoon, koska asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja todenneet, että se on mahdollista toteuttaa osana osallistuvaa budjetointia.

Ideaa käsitellään Karhulan verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 4.5. klo 17-19 (Teams).

____________________

Ideaa käsiteltiin yhteistoiminnallisessa työpajassa ja myös asiantuntijat ovat tehneet ideaan liittyvää lisäselvitystä. Idea ei etene äänestysehdotukseksi, koska kyseinen muuri ei sijaitse kaupungin maalla, vaan alue kuuluu valtiolle.