Metsolan venesataman parkkialueen ja venesäilytysalueen siistiminen (ID #181)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Metsolan venesataman parkki-ja veneidensäilytysaluetta tulisi siistiä ja selkeyttää niin, että autoille osoitettaisiin selkeät parkkialueet sekä veneille säilytysalueet koon mukaan. Alueen voisi myös selkeämmin rajata, missä alkaa metsä ja mikä on parkkialuetta. Selkeät rajaukset tekisivät paikasta siistimmän.

IDEAN HYÖDYT

Sataman käyttäjille sekä paikallisille asukkaille olisi hyvä, jos ranta olisi siisti ja toiminnot selkeästi rajatulla alueella.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Metsolan venesataman käyttäjät mukaan talkoisiin.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä Metsolan venesataman pysäköinti- ja veneidensäilytysalueita ylläpitää Kotkan moottoriveneseura ry.