Metsolan koirapuisto (ID #232)

Julkaistu 15.04.2021

EI JATKOON 

Koirapuisto Metsolan venerannan alueelle.

IDEAN HYÖDYT

Koiria voisi pitää vapaana turvallisesti.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Metsolan asukkaat ovat jo aikaisemmin ilmoittaneet halukkuudesta talkoihin.

IDEAN JÄTTI: Tiina Arasola

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille.