Metsät suojeluun ja heti! (ID #161)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Kaupunkimetsien hoito jälleen kaupungin omiin käsiin —> kaikki metsät suojeltaviksi. Länsi-Kotkasta on hävitetty viime vuosina aivan liikaa kaupunkimetsiä. Nytkin on menossa Jyrkilän tallien luota hienoa metsää rakennusten tieltä.

IDEAN HYÖDYT

Ihmisten terveyden ja mielen kohottaminen ja ylläpitäminen.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Tämän idean ei tarvitse edetä osallistuvassa budjetoinnissa, sillä sitä tullaan edistämään normaalissa toiminnassa.