Mattolaituri maalle Länsi-Kotkaan (ID #166)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Maalla oleva mattolaituri Tiilruukin rantaan.

IDEAN HYÖDYT

Pesuaineet eivät huuhtoudu mereen ja vesistön tila paranee.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan Vesi

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Vaikka idea ei tällä kertaa etene osallistuvan budjetoinnin kautta, olemme saaneet arvokasta tietoa ja palautetta siitä, millaisia asioita Kotkaan toivotaan ja tarvitaan.