Maahan upotetut trampoliinit (ID #267)

Julkaistu 21.04.2021

JATKOON 

Maahan upotettu trampoliini Lankilan päiväkodin ja Aittakorven eskarin lasten toiveesta, 2 kpl Lankilan päiväkodin pihalle ja 2 kpl Aittakorven koulun eskarin pihalle. Lasten liikkuminen on vähäistä ja olisi hyvä kannustaa lapsia ja perheitä liikkumaan enemmän. Trampoliinien asennus täytyisi teettää ammattilaisilla, että ovat varmasti turvallisia. Länsi-Kotka tarvitsee myös alueellisesti lisää liikuntaan virikkeitä ja välineitä. Muutos olisi kiva tehdä kesällä, jotta sitä voisi hyödyntää mahdollisimman paljon.

IDEAN HYÖDYT

Lasten liikkuminen lisääntyy ja liikuntataidot kehittyvät. Myös perheet voisivat iltaisin ja viikonloppuisin liikkua.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teossa tarvitaan ammattilaisia, jotta on turvallinen.

IDEAN JÄTTI: Heli Kalliomaa

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Tällä budjetilla ei saada suunniteltua ja asennettua montaa trampoliinia, joten idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää tarkentamista ja rajaamista. Ideaa käsitellään Länsi-Kotkan verkkotyöpajassa, joka on maanantaina 10.5. klo 17-19 (Teams).