Lintujen ruokintalaitteet Katariinan polulle (ID #117)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Katariinan polun lintujen ruokintamahdollisuuksien parantaminen varaamalla kunnolliset isot syöttölaitteet, joihin linnut eivät pääse ulostamaan. Ruokintapisteitä vaikka kaksi polun alkuun ja loppuun ja riittävän etäälle polusta. Tämä mahdollistaa linnuille ruokailurauhan ja ulosteet vähenevät polulta. Asukkaat voisivat täyttää näitä ruokintalaitteita kuten nytkin. Alueella on salmonellaongelma.

IDEAN HYÖDYT

Loisi terveysturvallisemman ympäristön lintujen seurantaan ja auttaisi myös lintujen hyvinvointia. Alue olisi siistimpänä viihtyisämpi.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ehkäpä Kymenlaakson lintutieteellinen yhdistys tai Urpo Koponen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, sillä lintujen ruokintaan liittyy paljon jyrsijäongelmia ja salmonellariskiä. Kymenlaakson lintutieteellinen yhdistys ylläpitää Kotkassa yhtä lintujenruokinta paikkaa Huumanhaarassa.