Langinkosken elämys (ID #169)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Langinkosken vieressä kulkeva hiekkatie kuntoon. Ihmisiä kulkee paljon pitkin vuotta. Talvisin takaisin auraaminen. Upeaa katsoa virtaavaa jokea.

IDEAN HYÖDYT

Luonto, liikkuminen, kohtaaminen ja hyvä mieli.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaikki, joilla on mahdollisuuksia ja varsinkin halukkuutta nostaa Lankilan puolen alueen näkyvyyttä.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Asia on ajankohtainen ja tuotu jo aiemmin esille yhtenä kehityskohtana. Siitä syystä asia on jo edennyt kaupungin normaalissa työohjelmassa. Tämän idean ei siis tarvitse toteutua osallistuvassa budjetoinnissa, sillä se siihen on olemassa rahoitus jo toista kautta ja asia etenee.