Kuntoportaat Saaripirtille (ID #275)

Julkaistu 21.04.2021

EI JATKOON 

Kuntoportaat Saaripirtin läheisyydessä olevan pulkkamäen viereen. Sijainti olisi loistava, koska mäki on jo valmiiksi riittävän jyrkkä. Mäen päällä on pieni kuntoilupiste, joka tukisi portaiden hyötyjä. Kuntorata on itsessään melko lyhyt, joten portaat tekisivät kuntoilusta tehokkaamman kokonaisuuden. Saaripirtillä on hyvä iso parkkipaikka, ja lähialueen asukkaille (Mussalo, Hirssaari) tämä on keskeinen sijainti saapua pyörällä tai kävellen.

IDEAN HYÖDYT

Alueella ei ole kuntoiluun soveltuvia portaita. Portaat palvelisivat kuntoilijoita hyvän liikuntamuodon vuoksi sekä mäenlaskijoita talvisin.

IDEAN JÄTTI: Senni Ketola

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kuntoportaita ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellaiset toteuttaa jollain aikavälillä. Yksittäisten portaiden kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnin rajan (15 000 euroa/alue) eikä niitä siksi tässä yhteydessä valitettavasti voida toteuttaa. Ehdotetut paikat laitetaan kuitenkin muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.