Korotettu suojatie Mussalontien ja Pirosenvuorentien risteykseen (ID #130)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Korotettu suojatie Mussalontien ja Pirosenvuorentien risteykseen. Mussalontiellä ajatetaan huomattavaa ylinopeutta ja autoilijat eivät väistä tietä ylittävää jalankulkijaa. Pirosenvuorella asuu paljon lapsiperheitä, jotka käyttävät suojatietä ja heidän turvallisuutta pitäisi parantaa.

IDEAN HYÖDYT

Itseä hirvittää käyttää kyseistä suojatietä, koska autot ajavat siitä, vaikka itse olisi jo tiellä. Vielä enemmän pelottaa lasten puolesta.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Liikenneturvallisuuden parantaminen kuuluu kaupungin normaaliin toimintaan, eikä siksi kuulu osallistuvan budjetoinnin piiriin. Liikenneturvallisuuteen liittyvät kehitysehdotukset voi antaa palautejärjestelmän kautta (https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/palaute/), ja niitä käsitellään säännöllisin väliajoin. Saimme osallistuvan budjetoinnin kautta arvokasta tietoa paikoista, joiden liikenneturvallisuutta toivotaan parannettavan. Kokoamme ja välitämme tiedot eteenpäin.