Koirapuisto (ID #208)

Julkaistu 15.04.2021

EI JATKOON 

Koirapuisto Metsolan venerannan alueelle.

IDEAN HYÖDYT

Koirat lisäävät ihmisten välistä sosiaalista kanssakäymistä. Metsolan alueella ei ole koirapuistoa. Kaikilla ei ole pihoja, joilla koirat voisivat juosta vapaana ja leikkiä toistensa kanssa. Monilla vanhuksilla sosiaaliset kontaktit ovat vähissä. Koirapuistoissa keskustellaan ja tavataan myös ihmisiä. Venerannassa on tilaa ja parkkipaikkoja. Metsolassa on kerrostaloja, joiden pihoilla ei voi koiria pitää irti. Koirat lisäävät ihmisten hyvinvointia.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Metsolan Aikamiespojat auttaisivat mielellään.

IDEAN JÄTTI: Tarja Rantaruikka

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille.