Keisarinsatama-turistikohteen kehittäminen (ID #307)

Julkaistu 22.04.2021

EI JATKOON 

Turistikohteen kehittäminen Metsolaan. Xamkilta käytöstä poistuvan kampus-rakennuksen remontointi hotelliksi. Kohde voisi sisältää myös seuraavia komponentteja: Kallioon louhittu uimahalli, hyvinvointipalveluja, vuokrattavien sähköpurjeveneiden satama, vuokrattavat ”sähköautoveneet”, motellilauttamajoitus, muut kelluvan majoituksen ratkaisut.

IDEAN HYÖDYT

Matkailualan kehittäminen Kotkassa.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Idean arvioinnin voisi toteuttaa matkailutoimi ja Xamk

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Osallistuvan budjetoinnin alueellinen määräraha (15 000 euroa/alue) ei kata näin suuren projektin toteuttamista. Osallistuva budjetointi ei myöskään huomioi jatkuvia huolto-, ylläpito- ja käyttökustannuksia, vaan soveltuu paremmin pienimuotoisempiin ja kertaluonteisiin projekteihin.