Hirssaaren uimarannan ehostaminen/siistiminen (ID #157)

Julkaistu 09.04.2021

JATKOON 

Hirssaaren länsirannalla on vanha uimaranta, joka on herännyt uuteen suosioon Hirssaaren rakentamisen myötä. Alue tarvitsisi pientä ehostusta ja siistimistä, jotta siitä saataisiin vieläkin viihtyisämpi.

IDEAN HYÖDYT

Hirssaaren rakentamisen myötä rannalla käy paljon uimareita heti kevään jäiden lähdöstä myöhäiseen syksyyn. Toki keskikesällä käyttö on suurinta. Rannan käyttäjinä ovat luonnollisesti lapset ja lapsiperheet, mutta yhtälailla ikäihmiset ja kaikki siltä väliltä. Eli rannan ehostus parantaisi kaikkien alueen asukkaiden hyvinvointia.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Asukkaat ovat pitäneet rannan siistinä viime vuodet ja ovat varmasti halukkaita tekemään talkoita rannan kunnostukseen edelleenkin.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää tarkentamista ja kehittämistä. Ideaa käsitellään Länsi-Kotkan verkkotyöpajassa, joka on maanantaina 10.5. klo 17-19 (Teams).