Siisti Kotka (ID #6)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Lisää roskiksia.

IDEAN HYÖDYT

Puhtaita katuja -puhdas luonto -koirankakaton kaupunki.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kaupunki rakentaa kokonaisuutena huoltotoimiaan eikä yksittäisiä roskiksia voida osallistuvan budjetoinnin kautta lähteä toteuttamaan. Jokainen roskis vaatii tulevaisuudessa huoltotoimenpiteitä ja sen tulee liittyä saumattomasti kokonaispalveluketjuun. Osallistuvalla budjetoinnilla haetaan uusia ideoita ja toiminnallisia asukkaiden kanssa yhdessä tehtäviä projekteja. Kaupungin yleinen roskahuolto on päivittäistä työtämme ja roskiksien lisäämien vaatii laajempaa kokonaisvaltaista suunnittelua ja tarkastelua isommassa mittakaavassa.