Rantatien auraus (ID #64)

Julkaistu 15.03.2021

EI JATKOON 

Auraus rantatiellä Vuolteentieltä Sutelan tielle n. 150 m.

IDEAN HYÖDYT

Helpottaisi ikäihmisten, liikuntaesteisten ja ulkoilijoiden kulkemista.

IDEAN JÄTTI: Eila Rantamo

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit 

Osallistuva budjetointi on tarkoitettu enemmän kertaluonteiseen toimintaan, sillä se ei kata jatkuvia kustannuksia, joten tämä idea ei sovellu sen piiriin. Normaalia ylläpitoa ja huoltotoimintaa tehdään kaupungin perustyönä.