Rahaa ulkoliikuntapaikkojen ylläpitoon/parannukseen (ID #18)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Arto Tolsa areenan ulkojäille uudet kaukalo/turvaverkko tarvikkeet. Pukuhuoneiden sulkeuduttua 2 lämmitettyä parakkia varusteiden vaihtamiseen ja uudet jääkiekkomaalit/verkot/kaukalo. On ollut erittäin retuperällä jo useamman vuoden, aivan kuin muulla kuin jalkapallolla ei olisi väliä. Voisiko mitenkään olla mahdollista parantaa ulkona kiekkoilevien oloja, kun talvikin on niin lyhyt ja ulkojäät sulavat hetkessä, eikö olisi tärkeää kädenojennus tälle ryhmälle?

IDEAN HYÖDYT

Idealla on suurivaltainen positiivinen vaikutus asukkaisiin, jotta saadaan jokaiselle miellyttävä liikuntakokemus – myös heille, joita ei sattumoisin KTP ja jalkapallo kiinnosta. Vauvasta vaariin ulkoilijalle, joka arvostaa hyviä luistelupaikkoja ja niiden kunnossapitoa. Tämä on todella Kotkassa jäänyt muita kuntia jälkeen.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaupungin työntekijät/puistotoimi.

IDEAN JÄTTI: Kari Rannanjärvi

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Idean ei tarvitse edetä osallistuvassa budjetoinnissa, sillä sekä maalien että kaukalon verkot on korjattu keväällä 2020. Ovat siis kunnossa seuraavaa luistelukautta varten.