Pönttöbuumi (ID #63)

Julkaistu 15.03.2021

EI JATKOON 

Toivoisin lisää roskapönttöjä kaupungille, myös ydinkeskustan ulkopuolelle. Mahdollisesti saisimme siistimmän elinympäristön näin aikaan. Ydinkeskustassa ja keskustan tuntumassa löytyy jo mukavasti roskapönttöjä, mutta muualla niitä on yllättävän vähän.

IDEAN HYÖDYT

Mielestäni pönttöbuumi lisäisi ihan kaikkien hyvinvointia. Roskaton ja siisti ympäristö lisää varmasti viihtyisyyttä. Myös luonto kiittää =)

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ainahan talkootyöläisiä riittää, kun foorumi on oikea. Positiivisen vallankumouksen FB-sivulle ilmoitus ja väki kokoontuu, jos tilanne sen sallii!

IDEAN JÄTTI: Nina Salmi

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Osallistuvassa budjetoinnissa on haettu konkreettisia ideoita alueiden kehittämiseen ja olennaisena osana on asukkaiden osallistuminen ideoiden toteuttamiseen. Yleiset kunnossapitoon liittyvät asiat ovat kaupungin normaalia toimintaa, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Pöydät, penkit ja roskikset ovat samaa palvelukokonaisuutta, jota rakennetaan hallitusti ja kootusti eikä niitä voida lähteä rakentamaan yksittäin ilman koko kokonaisuuden arviointia.