Osallistuva budjetointi (ID #82)

Julkaistu 30.03.2021

JATKOON 

Toivon usean muun kotkalaisen ohella, että entiset luontopolut, tai ainakin osa niistä, kunnostettaisiin. Näin tekevät mm. Kouvola ja Hamina. Täällä hyvät polut on päästetty rämettymään. Ei aina jaksa samaa kuntorataa kiertää. Vaihtelu virkistää!

IDEAN HYÖDYT

Kohentaa terveyttä, henkistä ja fyysistä. Läheiset koulut esim. liikkuvat paljon luonnossa, esim. suunnistavat vanhoilla poluilla, jotka nykyisin vaaralliset.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan Latu niitä kuulemma ennen kunnostanut. Ehkä löytyisi muitakin vapaaehtoisia, kun joku ideoi asian.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi.

Tämän budjetin yhteydessä voidaan tehdä rajatulle alueelle raivaamista, mutta laajemmat maanrakennustyöt tai suuremmat kokonaisuudet ylittävät alueellisen budjetin (15 000 euroa/alue). Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää siis vielä rajaamista, tarkentamista ja kehittämistä työpajassa. Ideaa käsitellään Länsi-Kotkan verkkotyöpajassa, joka on maanantaina 10.5. klo 17-19 (Teams).