Lisää valoa ja turvaa risteykseen (ID #108)

Julkaistu 30.03.2021

EI JATKOON 

Lisää valoa Mussalontien ja Aittakorventien risteykseen. Paimenportin tietyöt ja mahdollisesti UPM:n tulo tulevaisuudessa Mussalon satamaan lisää rekkaliikennettä Mussalontiellä. Risteyksen turvallisuutta voidaan lisätä lisävaloilla huomattavasti!

IDEAN HYÖDYT

Kaikkien, erityisesti nuorten mopoilla liikkuvien koululaisten, liikenneturvallisuus paranisi.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan Energia ja KSS mukaan talkoisiin.

IDEAN JÄTTI: Pekka Posti

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Liikenneturvallisuuden parantaminen kuuluu kaupungin normaaliin toimintaan, eikä siksi kuulu osallistuvan budjetoinnin piiriin. Liikenneturvallisuuteen liittyvät kehitysehdotukset voi antaa palautejärjestelmän kautta (https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/palaute/), ja niitä käsitellään säännöllisin väliajoin. Saimme osallistuvan budjetoinnin kautta arvokasta tietoa paikoista, joiden liikenneturvallisuutta toivotaan parannettavan. Kokoamme ja välitämme tiedot eteenpäin.