Lisää penkkejä ja pieniä pöytiä rannoille ja kävelyreittien varsille (ID #36)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Lisää penkkejä ja pieniä pöytiä kävelyreittien varsille, varsinkin meren rannoille, jotta voi syödä noutoruokaa ja eväitä ulkosalla. Toteutus: Lisätään vaan penkkejä kaikkien kävely-ja pyöräilyreittien varrelle. Pöydät voisivat olla pieniä sivupöytiäkin, jotta mahtuvat huomaamattomasti polun varrelle.

IDEAN HYÖDYT

Varsinkin vanhusten kanssa olisi helpompi lähteä rannalle kävelylle, kun olisi penkkejä, missä huilata.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Osallistuvassa budjetoinnissa on haettu konkreettisia ideoita alueiden kehittämiseen ja olennaisena osana asukkaiden osallistuminen ideoiden toteuttamiseen. Yleiset kunnossapitoon liittyvät asiat ovat kaupungin normaalia toimintaa, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Pöydät, penkit ja roskikset ovat samaa palvelukokonaisuutta, jota rakennetaan hallitusti ja kootusti eikä niitä voida lähteä rakentamaan yksittäin ilman koko kokonaisuuden arviointia.