Langinkosken luonnonsuojelualueen polun korjaus (ID #3)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON

Langinkosken luonnonsuojelualueen läpi kulkee suosittu kävelytie/polku, joka on valitettavan märkä ja mutainen. Polku tulisi korjata lisäämällä hiekkaa ja tekemällä vesiputkia polun ali niin, että polku pysyy kuivana. Nyt polku on niin märkä ja liejuinen, että kengät kastuvat.

IDEAN HYÖDYT

Asukkaiden suosittu ulkoilureitti olisi käytettävissä useammin kuin nyt. Asukkaiden kunto paranee ja mieli rentoutuu metsässä kävellen.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Voisiko joku taho lahjoittaa linnunpönttöjä metsään? Voisiko polun varressa olla penkki huilimiseen? Langinkosken museo/valtio/ cursor matkailutoiminta voisi olla mukana, sillä tämä kuuluu kiinteästi Keisarillisen kalastusmajan matkailukohteeseen.

IDEAN JÄTTI: Erika Taima-Liljeström

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Asia on ajankohtainen ja tuotu jo aiemmin esille yhtenä kehityskohtana. Siitä syystä asia on jo edennyt kaupungin normaalissa työohjelmassa. Tämän idean ei tarvitse edetä osallistuvassa budjetoinnissa, sillä se siihen on olemassa rahoitus jo toista kautta ja asia etenee.