Laavu kaupunkialueelle (ID #39)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON

Näin korona aikaan on noussut tällainen asia. Meillä ei ole katoksellista paikkaa kokoontua ulkotiloissa. Esim. laavu kaupunkialueelle. Kaikilla ei ole edelleenkään autoa, jotta he voisivat kokoontua tunnelmallisella laavulla. Laavun keskellä voisi olla grilli, jolla voisi paistaa esim. makkaraa. Laavulle esteetön kulku rattailla/vaunuilla/pyörätuolilla/rollaattorilla. Laavu olisi tarkoitettu niin vauvasta vaariin. Hinta ei ole mahdoton toteuttaa.

IDEAN HYÖDYT

Laavu toisi hyvinvointia niin lapsiperheille kuin vanhuksillekin, kehitysvammaisille. Sosiaalinen kanssakäyminen lisääntyisi.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Talkoisiin voisi osallistua ammattikoulut, väylä jne. kaupungin puutarhapuoli, rakennuspuoli ja vapaaehtoiset.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Tämän tyyppiset toteutukset vaativat aina myös huoltoa ja ylläpitoa, jota ei osallistuva budjetointi huomioi.