Koirapuisto Hirssaareen (ID #112)

Julkaistu 30.03.2021

EI JATKOON 

Hirssaareen koirapuisto. Vaikka Teemu Pukki -areenan lähistöön. Metsäisen alueen saisi jättää, metsässä/maastossa on koirien kivempi temmeltää kuin kivisellä hiekkapojalla. Tarvitsisi vain siis aidata koirille alue.

IDEAN HYÖDYT

Hirssaaressa asuu paljon koiria, mutta lähimmät koirapuistot ovat Kotkansaarella. Koirapuisto on monien Hirssaaressa asuvien koiranomistajien toiveissa.

IDEAN JÄTTI: Kerttu Forsström

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille.