Katariinan ranta kuntoon (ID #57)

Julkaistu 15.03.2021

EI JATKOON 

Katariinan vanha teollisuusalue tulisi ehdottomasti puhdistaa. Alue on todella vaarallinen kaiken romun keskellä. Lisäksi alueella ei ole enää juurikaan mitään toimintaa.

IDEAN HYÖDYT

Alue sijaitsee hienon Katariinan meripuiston vieressä. Uskon, että kaatopaikan siistiminen auttaisi kaikkia, erityisesti puistossa vierailevia. Tällainen romuvarasto mahtavan puiston vieressä antaa huonon kuvan puistossa vieraileville turisteillekin.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaupunkilaiset mukaan auttamaan alueen siivoamisessa. Myös yrityksiä voisi pyytää apuun.

IDEAN JÄTTI: Simo Markkula

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, sillä kyseinen alue on useastakin syystä ongelmallinen ja sen tilanne on vielä avoin. Alueen osoittaminen nykyisestä teollisuustoimintojen alueesta julkiseen käyttöön edellyttää mittavia toimenpiteitä, joten emme tällä hetkellä pysty avaamaan aluetta turvallisesti yleiseen käyttöön. Osallistuvan budjetoinnin määrärahalla (15 000 euroa/alue) voidaan toteuttaa vain pieniä toimenpiteitä, jotka eivät tämän alueen osalta vielä tee alueesta turvallista ja viihtyisää.