Hidastetöyssyt Langinkosken koulun viereiselle kadulle (ID #37)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Rakennetaan hidastetöyssyt Langinkosken koulun viereiselle tielle suojateiden kohdalle. Koulun piha on suosittu leikkipaikka lapsille myös iltaisin pimeän aikaan ja kulkua tien yli on näin pitkin päivää ja iltaa. Autot ajavat Allintiellä valitettavan kovaa eikä pieniä lapsia muisteta varoa.

IDEAN HYÖDYT

Metsolan lapsilla olisi turvallinen koulutie ja turvallista käyttää koulun hienoa leikkipihaa myös iltaisin pimeällä.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Liikenneturvallisuuden parantaminen kuuluu kaupungin normaaliin toimintaan, eikä siksi kuulu osallistuvan budjetoinnin piiriin. Liikenneturvallisuuteen liittyvät kehitysehdotukset voi antaa palautejärjestelmän kautta (https://www.kotka.fi/asioi-ja-osallistu/palaute/), ja niitä käsitellään säännöllisin väliajoin. Saimme osallistuvan budjetoinnin kautta arvokasta tietoa paikoista, joiden liikenneturvallisuutta toivotaan parannettavan. Kokoamme ja välitämme tiedot eteenpäin.