Visit Kotka-Hamina avasi verkkosivuilleen kauppapaikan

Julkaistu 25.02.2021

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursorin matkailutiimi on vastannut yrittäjäkentän tarpeeseen lisätä digitaalista ostettavuutta www.visitkotkahamina.fi -sivuilta ja avannut uuden verkkokauppapalvelun helmikuun alussa. Uuteen kauppapaikkaan pääsee nettisivun ”Varaa tästä” osiosta. Kauppapaikan kautta seutumme matkailuyrittäjien tuotteet ovat suoraan kuluttajien varattavissa.

Myynnissä on nyt sopivasti hiihtolomakauden ollessa käynnissä aktiviteetti- ja ohjelmapalveluja. Tuotevalikoima täydentyy jatkuvasti ja maaliskuussa elämysten rinnalla avataan majoituspalveluiden kauppa sekä reittipalvelu, jossa voi räätälöidä ja ostaa oman kiertomatkan Kotkan-Haminan seudulle.

”Myyntiä tulisi tavoitella monikanavaisesti ja monisegmenttisesti. Tässä työkalussa tuotteistus on tehty kansainvälisiin kanaviin, joka mahdollistaa myynnin monipuolisen kehittymisen. Olemme työskennelleet aktiivisesti matkailuyrittäjien kanssa viimeiset kuukaudet, jotta digitaalinen kauppapaikkaratkaisu on saatu ensimmäisillä tuotteilla auki. Tämä on asia, jota on toivottu pitkään. Iloitsen siitä, että olemme päässeet asiassa nyt ison askeleen eteenpäin”, sanoo Cursorin matkailujohtaja Kati Paasi.