Kaupungin tarpeeton irtaimisto kiertoon – kiertotalous kuuluu kaikille

Julkaistu 28.08.2020

Kotkan kaupunki myy tarpeetonta irtaimistoaan Kiertonet.fi -nettihuutokaupassa. Tavaranmyynti on osa teknisten palveluiden vastuualueen muutosta.
Heinäkuun alusta varastopalvelut siirtyivät teknisiin palveluihin, jonka yhteiset palvelut palveluyksikkö huolehtii vastuualueen hallinnosta, taloudesta, varastopalveluista ja toimitilahallinnosta. Voikin sanoa, että palveluyksikön kaikkia tukeva piirre on kiertotalous.

Sitra rahoittaa teknisten palveluiden ideoimaa ”Irtaimistot kuntaekonomian avuksi”-kiertotaloushanketta, jonka tavoitteena on löytää irtaimistoille uutta käyttöä. Toiminta pidentää tavaroiden elinkaarta ja tukee kestävää kehitystä.

Osa tavaroista myydään ilman pohjahintaa. Tällä hetkellä myynnissä on erilaisia ammattikeittiölaitteita ja -varusteita sekä toimistokalusteita. Syksyn mittaan myyntiin on tulossa myös muuta omaisuutta.
Valikoimasta löytyy hyödyllisiä tavaroita koti- ja yrityskäyttöön. Huutokauppa on kaikille avoin, tavaroita voi huutaa niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

Käy kurkkaamassa tarjolla oleva tavara osoitteessa https://kiertonet.fi/myyjat/kotkan-kaupunki