Kotkassa ei järjestetä tänä kesänä puistokonsertteja

Julkaistu 18.05.2020

Kotkassa ei järjestetä tälle kesälle Sapokan vesipuistoon ja Karhulan jokipuistoon suunniteltuja puistokonsertteja. Syynä on vallitseva koronatilanne.
Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen järjestämät puistokonsertit ovat olleet vuosittain suosittu kesätapahtuma, joka on kerännyt Sapokkaan konsertti-illasta riippuen 300-700 kuulijaa. Tänä kesänä oli tarkoitus järjestää kaksi ensimmäistä konserttia Karhulan Jokipuistossa.

”Valitettavasti tämän hetkinen tilanne ei salli näiden konserttien järjestämistä. Esiintyjien ja yleisön turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeintä. Kesällä kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottavat virtuaalista musiikkitarjontaa, josta tiedotetaan pian lisää”, kertoo tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Kesän puistokonsertteihin haettiin esiintyjiä avoimella haulla ja hakemuksensa jätti 29 esiintyjää tai esiintyjäryhmää.