Kotkan seudun joukkoliikenne

Tältä sivustolta löydät tietoa Hamina-Kotka-Pyhtää-alueen joukkoliikenteestä.
Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen, josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!

Lue lisää

 

AikataulutMatkaliput ja hinnat


 

Kotkan paikallisliikenteen aikataulut 2018-2019

Aikatauluja ei jaeta enää koteihin. Ilmestymisen jälkeen niitä on saatavana maksutta mm. linja-autoista, asiointipiste Ruorista, Karhulan R-kioskilta, kirjastoista,suurimmista opistoista.


 

Kesälippu 90pvä

Kesälippu 90pvä tuotteen myyntiaika netissä ja palvelupisteissä on päättynyt 31.5.2018.
Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2018 saakka. Käyttämättä jääneitä päiviä ei hyvitetä. Kesälipun hinta on laskenut. Esim. yhden vyöhykkeen aikuisen kesälipun hinta on 75€
R-kioski perii asiakkaalta palkkion, joka on 3,06% +alv. 24% latauksen arvosta.
90 päivän kesälippua ei voi ostaa autosta eikä sitä voi lisäladata.

 

Matkahuollon seutulippu

Matkahuolto myy edelleen Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaille seutulippua omissa myyntipisteissään. Lippu kelpaa toistaiseksi kaikissa linja-autoissa Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden alueella. Lipun lisälataaminen on mahdollista vain myyntipisteissä.

Muut Matkahuollon lipputuotteet

Matkahuollon valtakunnallisilla 22- ja 44 matkan sarjakorteilla voi edelleen maksaa myös Kotkan seudun Waltti-liikenteen linja-autoissa.

Waltti-kortinlukija mobiilisovellus

Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Se toimii NFC toiminnan omaavissa ja Anroid- käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolo kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Reittioppaat

Kotkan seudun joukkoliikenteessä on otettu käyttöön reittiopassovelluksia. Reittiopas palvelut toimivat tietokoneen lisäksi mobiililaiteissa.

Matkahuolto Matkahuollon kaukoliikenteen aikataulupalvelu.

Matka.fi reittiopas Liikenneviraston perustason valtakunnallinen kaikki joukkoliikennemuodot kattava reittiopaspalvelu.

Kotkan paikallisliikenteen reittiopas Kotkan, Haminan ja Pyhtään aluen Waltti liikenteen reittiopas.