Kotkan seudun joukkoliikenne

Tältä sivustolta löydät tietoa Hamina-Kotka-Pyhtää-alueen joukkoliikenteestä.
Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen, josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!

Lue lisää

 

AikataulutMatkaliput ja hinnat

 

Matkahuollon seutulippu

Matkahuolto myy edelleen Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaille seutulippua omissa myyntipisteissään. Lippu kelpaa toistaiseksi kaikissa linja-autoissa Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden alueella. Lipun lisälataaminen on mahdollista vain myyntipisteissä.
 

Matkahuollon 30 päivän kortit

Kotkan paikallisliikenteessä sekä Huutjärven-Siltakylä-alueella käytössä olevien Matkahuollon 30 päivän aikuisten, nuorten ja lasten kausikorttien myynti sekä lisälataus päättyy 31.12.2017

Muut Matkahuollon lipputuotteet

Matkahuollon valtakunnallisilla 22- ja 44 matkan sarjakorteilla voi edelleen maksaa myös Kotkan seudun Waltti-liikenteen linja-autoissa.

Waltti-kortinlukija mobiilisovellus

Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Se toimii NFC toiminnan omaavissa ja Anroid- käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolo kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Reittioppaat

Kotkan seudun joukkoliikenteessä on otettu käyttöön reittiopassovelluksia. Reittiopas palvelut toimivat tietokoneen lisäksi mobiililaiteissa.

Matkahuolto Matkahuollon kaukoliikenteen aikataulupalvelu.

Matka.fi reittiopas Liikenneviraston perustason valtakunnallinen kaikki joukkoliikennemuodot kattava reittiopaspalvelu.

Kotkan paikallisliikenteen reittiopas Kotkan, Haminan ja Pyhtään aluen Waltti liikenteen reittiopas.