Kotkan seudun joukkoliikenne

Tältä sivustolta löydät tietoa Hamina-Kotka-Pyhtää-alueen joukkoliikenteestä.
Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen, josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!

Lue lisää

 

AikataulutMatkaliput ja hinnat

 

Kesälippu 90pv

Kesälippu 90 pv tuotteen myyntiaika netissä ja palvelupisteissä on alkanut 1.5. ja päättyy 31.5.2017.
Tuotteen voi ostaa netistä tai palvelupisteestä samalle kortille, jossa on ollut tai on jäljellä alle 30 päivää kausilipputuotteita.
Kesälippua voi ostaa Hamina-Kotka-Pyhtään Waltti-alueelle.
Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2017 saakka.

90 päivän kesälippua ei voi ostaa autosta eikä sitä voi lisäladata.

Waltti-kortinlukija mobiilisovellus

Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Se toimii NFC toiminnan omaavissa ja Anroid- käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolo kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Uuden ajan avoin reittiopas testattavana

Uudistuvan valtakunnalliseen matka.fi-palveluun voi tutustua osoitteessa http://beta.matka.fi/. Tavoitteena on, että valtakunnalliseen palveluun saataisiin mukaan kaikki Suomen kunnat ja kaupungit, jolloin kaikki joukkoliikenteen aikataulutiedot olisivat saatavissa yhdestä paikasta. Kyseessä on vielä kokeiluversio ja häiriöitä voi esiintyä. Uusi matka.fi olisi käytössä alkuvuodesta 2017.