Vesieristeitä ja päällystystä saneerataan Mussalon Etukylässä

Julkaistu 16.05.2024

Mussalon Etukylän pohjoisen alikulkukäytävän vesieristeet ja päällystyskerrokset saneerataan Mussalontien ja Merituulentien risteyksessä.
Siltaa saneerattiin viimeksi vuonna 2021, jolloin reunapalkit ja kaiteet uusittiin ja töiden yhteydessä paljastui vaurioita myös päällyskerrosten alla olleissa vesieristeissä ja suojabetonikerroksessa. Asfalttipintaan on myös tullut vaurioita, joita on jouduttu korjaamaan vuosittain. Vesieristystyöt tehdään sääsuojassa laadun varmistamiseksi.

Työt tehdään puoli kerrallaan ja liikenne siirretään töiden puolessa välissä siltakannen toiselle puolelle. Yhdistelmäajoneuvoilla kääntyminen Merituulentieltä Mussalontielle on kielletty töiden aikana.

Urakka alkoi 6.5. ja arvioitu kesto on 15.7. saakka. Urakoitsijana toimii Silta Laksio Oy