Aleksi Sallinen Kotkan Julkisten Kiinteistöjen toimitusjohtajaksi

Julkaistu 29.04.2024

Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy:n hallitus on nimittänyt DI Aleksi Sallisen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.5. alkaen. Sallinen on toiminut yhtiön vt. toimitusjohtajana 1.12.2023 lähtien.

Toimitusjohtajan rekrytointi tehtiin avoimen ilmoitushaun ja suorahaun yhdistelmänä. Toimeksiannosta vastasi Momentous Oy. Tehtävään tuli yli 20 hakemusta ympäri Suomen. Hallituksen työryhmä kävi hakemukset läpi yhdessä rekrytointikonsultin kanssa, ja potentiaalisille ehdokkaille toteutettiin strukturoidut haastattelut. Prosessin viimeisessä vaiheessa hallitus totesi, että Sallinen on ehdottomasti soveltuvin jatkamaan tehtävässä.

”Määrittelimme haettavan johtajaprofiilin tarkasti sen perusteella, minkälaista johtamista JuKi tarvitsee tulevaisuudessa. Tehtävää hakeneiden määrän ja laadun perusteella on todella hienoa nähdä, että JuKi ja Kotka kiinnostaa johtamisen ammattilaisia hyvinkin laajalla alueella. Hakuprosessin aikana työryhmämme saikin tehdä huolellista arviointia parhaiden ehdokkaiden välillä, ja onneksi apunamme oli Momentouksen loistavat rekrytointiammattilaiset. Lopulta Aleksin ehdottomina vahvuuksina nousi esiin innovatiivinen lähestymistapa alueemme kiinteistökehittämiseen ja toimitiloihin, kokonaisvaltainen osaaminen monimutkaisten investointihankkeiden johtamisesta sekä JuKiin tarvittava näkemyksellinen ja hyvin positiivinen suhtautuminen asiakkaiden, sidosryhmien ja verkostojen yhteistyöstä. Hallitus on vakuuttunut, että Aleksin johdolla JuKi kehittyy edelleen merkittävänä toimijana Kotkan kiinteistökentässä”, kertoo Joel Paananen, hallituksen puheenjohtaja.