Kymenlaakson hyvinvointialueen järjestöavustukset tulevat hakuun elokuussa

Julkaistu 14.07.2023

Kymenlaakson hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta on hyväksynyt ohjeen ja pisteytysmallin Kymenlaakson järjestöavustuksille. Järjestöavustusten haku avataan hyvinvointialueen verkkosivuilla 21.8.

Kymenlaakson hyvinvointialueen järjestöavustukset myönnetään yhdistysten ja järjestöjen yleishyödylliseen toimintaan, jonka tarkoituksena on edistää kymenlaaksolaisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta.

Hakuaika päättyy 9.9.2023. Avustuksia jaetaan vuosittain harkinnanvaraisesti talousarvioon varatuista varoista, ja niiden myöntämisestä päättää Kymenlaakson hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Järjestöavustusten hakuohjeeseen ja pisteytykseen voi tutustua Kymenlaakson hyvinvointialueen verkkosivuilla.