Kotka hakee teknistä johtajaa

Julkaistu 20.02.2023

Kotkan kaupunginhallitus on päättänyt julistaa kaupungin teknisen johtajan viran haettavaksi.

Kaupungin aiempi tekninen johtaja Vesa-Jukka Vornanen irtisanoutui ja hänen työsuhteensa päättyi 17. helmikuuta.

Tekninen johtaja johtaa ja kehittää Kotkassa teknisten palvelujen vastuualuetta kaupunkirakennelautakunnan alaisuudessa.
Vastuualue huolehtii kaupungin toimitilahallinnosta, kuntatekniikasta, puistoista ja liikuntapaikoista. Vastuualueelle kuuluu tilojen suunnittelun, rakennuttamisen, kunnossapidon ja ylläpidon ohella tilojen kiinteistönhuolto sekä puhtauspalvelut.

Tekninen johtaja toimii kaupungin tilaajaviranomaisena tehtäväalalleen kuuluvissa hankinnoissa. Tekninen johtaja osallistuu kaupungin kokonaisturvallisuuden kehittämiseen ja toimii aktiivisesti kaupungin valmiusasioissa.
Tehtävän edellytyksissä korostuvat kokemus vaativista esihenkilötehtävistä sekä taloushallinto- ja hankintatehtävistä. Myös kokemus valmius- ja turvallisuusasioista on tehtävässä eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Teknisen johtajan viran kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä käytännön perehtyneisyys tehtäväalueeseen. Virka on haettavissa 17.3. saakka.

Kaupunginhallituksen esityslista on luettavissa osoitteessa www.kotka.fi/esityslistat