Penkkejä Kotkansaarelle (ID 424)

Julkaistu 16.09.2022

EI JATKOON

Penkkejä Kotkansaarelle katujen ja teiden varsille. Kotkansaarella asuu paljon iäkkäitä ihmisiä. Lisäisi ja helpottaisi ulkoilua. Penkit voisi laittaa vaikka keväällä 2023. Toivomus: kaksi penkkiä Siltatielle Tallinnankadun ja Museokadun väliin molemmin puolin Siltatietä.

Idean hyödyt

Terveyttä ja iloa elämään. Ikäihmiset lähtisivät ulkoilemaan, kun olisi levähdyspaikkoja.

Idean jätti Arja Pekkonen

Vastaus

Kiitos ideastasi Kotkan osallistuvassa budjetoinnissa! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. Avautuu uuteen ikkunaan

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä se on osa kaupungin normaalia kunnossapitotoimintaa.