Kotka hakee kahvilayrittäjää Langinkosken Keisarillisen kalastusmajan yläkahvioon

Julkaistu 23.09.2022

Kotkan kaupunki hakee yrittäjää Langinkosken Keisarillisen kalastusmajan yläkahvioon.

Kahvila palvelee alueella liikkuvia matkailijoita ja paikallisia virkistysalueen käyttäjiä. Kaupunki vuokraa kahvilan kolmeksi vuodeksi. Kahvila on pidettävä avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun. Vuokraaja sitoutuu järjestämään kahvilatoimintaa kolmena kesänä. Yleisölle avoimia aukiolopäiviä tulee olla vähintään 50 /kesäkausi.

Kahvila vuokrataan korkeimman tarjouksen tehneelle, vähimmäisvuosivuokra on 1200 € / kausi. Lisäksi tarjoajan on esitettävä hyväksyttävä liiketoimintasuunnitelma. Vuokrasopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman vuokranantajan lupaa.

Vuokraaja vastaa kiinteistönhuollosta, puhtaanapidosta, siivouksesta ja rakennuksen käyttökuluista (sähkö, lämmitys, keittiölaitteiden huollot). Kaupunki järjestää kesäveden ja WC-kontin imutyhjennykset.

Lisätietoja tarjouskilpailusta antaa Kotkan kaupungin toimitilainsinööri Vesa Minkkinen, p. 040 140 56 86.

Tarjous liiketoimintasuunnitelmineen pyydetään jättämään sähköpostilla 31.10.2022 mennessä osoitteeseen toimitilahallinto@kotka.fi.

Aiheeksi ”Langinkosken kesäkahvila”.

Kaupunki tekee valinnan marraskuun loppuun mennessä.