Katariinan Meripuistoon ja Santalahteen bussilla

Julkaistu 08.06.2022

Koulujen kesäloman ajan bussivuorot kulkevat Kotkassa myös Katariinan Meripuistoon ja Mussalon Santalahteen.

Vuorot ajetaan Jyrkilä Oy:n pikkubusseilla maanantaista lauantaihin ja liikenne ajetaan ajalla 6.6. – 9.8. Pikkubusseissa on mahdollista kuljettaa myös esimerkiksi lastenvaunuja kokoon taitettuna.

Vuoroilla on voimassa normaalit Waltti-taksat ja myös Waltti kausi- sekä arvoliput käyvät normaalisti, kuten myös Waltti mobiili -sovelluksen mobiililiput (vyöhyke B). Kertamatkan hinta on käteisellä maksettaessa aikuiselta 3,50 euroa ja 7-16 vuotiaalta juniorilta 2,20 euroa, Waltti mobiili-sovelluksella hinta on 3,00 euroa aikuiselta ja 2,20 euroa juniorilta.

Lähtö- ja kääntöpaikat

Meripuistossa lähtöpaikka on linja-autoille tehty kääntöpaikka skeittiparkin kohdalla, paikalle on tulossa bussipysäkkitolppa. Santalahdessa puolestaan lähtöpaikka on kääntöpaikka hotellin edustalla, paikalla on bussipysäkkitolppa. Santalahdesta vuorot kulkevat keskustaan saapuessa Katariinan uimalan sekä Sapokan kautta.

Aikataulut ja reitit:

Keskusta – Katariinan Meripuisto kesä 2022

Keskusta – Santalahti kesä 2022

Aikataulut ja reitit löytyvät myös Kotkan seudun reittioppaasta esimerkiksi osoitehaulla:
kotka.digitransit.fi