Toivon illoissa keskustelua mielen hyvinvoinnista

Julkaistu 05.09.2021

Kakspy ry käynnistää kaikille kaupunkilaisille suunnatut mielen hyvinvointiin liittyvät Toivon illat syyskuussa. Toivon ilta on kuukausittain järjestettävä, maksuton ja kaikille avoin keskustelutilaisuus mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille.
Toivon illassa asiantuntija alustaa illan aiheesta ja mahdollisista hoito- tai tukimuodoista ja kokemusasiantuntija kertoo omaan kokemukseen pohjautuen, miten ja mistä on saanut toivoa ja tukea tilanteeseensa.

Ensimmäisen illan aiheena torstaina 16.9. klo 17-19 on infotilaisuus rahapeliongelmista ja niistä selviytymisestä. Aiheesta alustaa Sovatek-säätiön Pelituesta Arto Hernetkoski, kokemusasiantuntija sekä Kotka- Hamina alueen Tiltti- toiminnasta Laura Kristoffersson. Yleisön on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Illat järjestetään Kakspyn Mielipaikassa, mutta tilaisuuteen voi liittyä myös kotoa käsin verkossa, Facebook-liven kautta: https://www.facebook.com/mielipaikkakarhula

Toivon illoissa noudatetaan koronaan liittyviä terveysturvallisuusohjeistuksia ja Mielipaikkaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Aiheita Toivon iltojen teemoiksi voi ehdottaa osoitteessa https://pokka.kukunori.fi/kakspy/toivonillataiheet