Avoimen varhaiskasvatuksen toiminta 4.10.2021 alkaen

Julkaistu 22.09.2021

Avoin varhaiskasvatus siirtyy jälleen sisätiloihin

Avoimen varhaiskasvatuksen sisätoiminta avautuu maanantaina 4.10.2021 asiakasperheille

Avoin varhaiskasvatus on maksutonta toimintaa vauva- ja pikkulapsiperheille. Avoimissa päivissä varhaiskasvatuksen toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Yhteistyötä tehdään perhekeskustoimijoiden kanssa.
Asiakkaiden määrää rajoitetaan toistaiseksi. Näin turvaamme kaikkien tiloissa toimivien lasten ja aikuisten terveysturvallisuuden.
Avoimen varhaiskasvatuksen sisätiloissa aikuisilla on maskisuositus, jota toivomme asiakkaiden noudattavan. Suojamaskeja on saatavilla Avoimen varhaiskasvatuksen yksiköissä.
Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota niin asiakkaiden, kuin oman henkilöstön osalta. Avoimeen varhaiskasvatukseen osallistutaan terveenä. Sairaana tai oireisena ei toimintaan voi osallistua.

Avoimen varhaiskasvatuksen toimipaikoissa henkilöiden yhtäaikaisen läsnäolon enimmäismäärää on rajoitettu. Henkilömäärässä huomioidaan lasten ja aikuisten yhteenlaskettu lukumäärä.

  • Katariinan päiväkodin avoin varhaiskasvatus: henkilömäärä yhtäaikaisesti 20
  • Raitin päiväkodin avoin varhaiskasvatus: henkilömäärä yhtäaikaisesti 15
  • Velhon päiväkodin avoin varhaiskasvatus: henkilömäärä yhtäaikaisesti 15

Lisätietoa

Kuvassa on avoimen lukujärjestys. Artikeelissa kerrotaan toimipaikkojen puhelinnumerot, joiden kautta sama lukujärjestystieto on saatavissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!