Virtaa auringosta – Hietaseen aurinkovoimala (ID #310)

Julkaistu 22.04.2021

EI JATKOON 

Hietasen tyhjälle parkkialueelle aurinkokennoja tuottamaan sähköä.

IDEAN HYÖDYT

Käyttämätön satama-alue saataisiin hyötykäyttöön.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ideaa voidaan arvioida Kotkan Energian ja Hamina-Kotkan sataman toimesta.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Näin suurta kokonaisuutta ei voida tässä yhteydessä toteuttaa, koska kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Osallistuva budjetointi ei myöskään ota huomioon jatkuvia käyttö- tai ylläpitokustannuksia, vaan se soveltuu pienimuotoisempiin ja kertaluonteisiin toimintoihin.