Tuurilla Lehmään (ID #299)

Julkaistu 22.04.2021

EI JATKOON 

Kaupunki järjestää säännöllisen tuuriyhteyden heinäkuussa Lehmän saareen, jotta veneettömät pääsevät kansalliseen kaupunkipuistoon ja virkistäytymään omassa kotikaupungissaan.

IDEAN HYÖDYT

Lisäisi ihmisten tietoisuutta lähiympäristöstään. Parantaisi erityisesti veneettömien mahdollisuuksia päästä yhteiselle virkistyspaikalle.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Veneyrittäjiä.

IDEAN JÄTTI: Riku Pirinen

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä Kotkan kaupunki ei tällä hetkellä järjestä saaristoliikennettä, ja saaristoliikenteen järjestämisen kustannukset ylittäisivät osallistuvaan budjetointiin varatun määrärahan.

Saaristoon kulkee sekä yhteysaluksia, kaupallista vesiliikennettä että tilauskuljetuksia. Saariston yhteysalustoiminta on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alaista toimintaa. Yhteysalusliikenteestä vastaa Varsinais-Suomen ELY-keskus. Yhteysalusliikenne on tällä hetkellä maksutonta. Lehmäsaareen ei tällä hetkellä ole tällaista yhteysalusliikennettä.

Linkki ely-keskuksen sivuille:
https://www.ely-keskus.fi/saaristoliikenne