Sinkkutanssit senioreille (ID #293)

Julkaistu 22.04.2021

JATKOON 

Järjestetään loppuvuodesta koronatilanteen helpotettua sinkkusenioreille suunnatut tanssit esim. Sammontalolla tai Keskustalolla. Esiintyjäksi nimekäs artisti hyvällä tanssiorkesterilla.

IDEAN HYÖDYT

Kotkassa on paljon yksinasuvia (esim. leskeksi jääneitä) senioreita/ikäihmisiä, jotka kaipaisivat ystävyyttä ja mahdollisesti kumppanuuttakin. Seuranhaku on kuitenkin hankalaa erityisesti jos ei ole verkossa, joten tässä olisi mahdollisuus tutustua muihin seniorisinkkuihin tanssien pyörteissä. Uusien ystävien tai kumppanien löytäminen toisi hyvinvointia ja onnellisuutta monen elämään <3 Tai vaikkei kohtaisikaan ”sitä oikeaa” niin kyllä kunnon tanssit piristävät aina!

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Eläkeläisjärjestö Kostel järjestää tansseja säännöllisesti, joten sieltä varmasti löytyisi apua ja talkoovoimia järjestelyihin.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Tämä idea on edennyt jatkoon, koska asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja todenneet, että se on mahdollista toteuttaa osana osallistuvaa budjetointia.

Ideaa jatkokehitetään koko Kotkan osallistuvan budjetoinnin verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 11.5. klo 17-19 (Teams). Kaupungilta toteutusta voidaan valmistella kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen sekä hyvinvointipalvelujen yhteistyöllä.